Yrityskylä ja Team Action Zone yhdessä uskovat aktiivisen toiminnan ja pelillistämisen tekevän oppimisesta ja asioiden kokemisesta mielekästä. Tamperelaisen Team Action Zonen kehittämä ActionTrack-sovellusalusta liikuttaa ja koukuttaa jo yli 50 maassa. ActionTrack on täysin uudenlainen paikkatietoja hyödyntävä palvelu, joka tuo digitaalisen kokemuksen mihin tahansa fyysiseen tilaan. 

 Team Action Zone tuo yhdessä Yrityskylän kanssa pelisovelluksen ensimmäistä kertaa käyttöön partioleiri Säihkeellä, jossa partiolaiset pääsevät liikkumaan, etsimään, ratkomaan ja oppimaan uutta. Kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille tuttu Yrityskylä tarjoaa nyt maistiaisia työelämän, talouden, yhteiskunnan ja yrittäjyyden oppimiskokonaisuudesta metsässä ja haastaa mukaan myös partiolaiset. Jatkossa tarkoitus on laajentaa yhteistyötä entisestään.

YK