The city of Imatra together with Imatra Region Development Company starts to use ActionTrack platform. The purpose of ActionTrack for Imatra is to introduce innovative technology especially for education, cultural and travel industry. According to Harri Valtasola: ”I believe ActionTrack fits well to our needs. Moreover, our school rectors find the platform suitable for education”.


Imatran kaupunki mukaan ActionTrackiin

Imatran kaupunki yhdessä Imatran seudun kehitysyhtiön kanssa aloittaa ActionTrack-palvelun käytön. ActionTrackia on tarkoitus hyödyntää laaja-alaisesti erityisesti koulutuksen, kulttuurin ja matkailun alalla. Harri Valtasolan sanoin: ”ActionTrack tuntuu sopivan tarpeisiimme. Tämän lisäksi myös rehtorimme pitävät ActionTrackia tarkoituksiimme sopivana”.

www.imatra.fi

 

imatra1kehy1