TapedSaimaan Mediakeskus, an educational unit of the city of Lappeenranta, located in South­Eastern Finland, starts to use ActionTrack­platform as a part of their Taped project. The purpose of the project is to explore and boost the use of tables in education.

”We chose ActionTrack after testing other similar platforms. ActionTrack’s comprehensive features enable us to test the platform not only in early childhood education but also in primary schools and high schools.”
– ­ Petja Pyykkönen, Instructor, Saimaan Mediakeskus


Saimaan Mediakeskus yhteistyöhön TAZ:in kanssa

Saimaan Mediakeskus, Lappeenrannan kaupungin kasvatus­ ja opetustoimen alainen yksikkö, ottaa ActionTrakin käyttöön osana Taped­hanketta, jossa tutkitaan ja edistään tableteilla tapahtuvaa pedagogiikkaa oppilaitoksissa.

”Päädyimme ActionTrackiin, koska testattuamme erilaisia vastaavia tuotteita, ActionTrack vaikuttaa ominaisuuksiltaan monipuoliselta, ja haluamme testata sen toimintaa varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa ja lukioissa. Odotamme, että ActionTrack monipuolistaa koulujen pedagogiikkaa ja tuo opiskeluun uutta motivaatiota.”
– ­ Petja Pyykkönen, kouluttaja, Saimaan Mediakeskus

www.saimaanmediakeskus.fi
http://www.taped.ejuttu.fi